Забавления

Вчера в залата на комплекс „Ламбова къща” ФК”Провадия” закри сезона с тържество на което бяха наградени отличилите се спортисти, деятели и ветерани. За настроението на участниците и гостите се грижиха и младите поп изпълнителки от СОУ”Д.Благоев”, Александрина, Яна и Весела, а с народни ритми тържеството откри бившия футболист на клуба Стефан, понастоящем ученик в Музикалното училище в Котел.
Председателят на ФК”Провадия”, Златко Петров, поздрави участниците в срещата с успехите постигнати през настоящата година. Специално внимание в своето слово той отдели на юношеската формация, която е на първо място след есенния полусезон в зона ”Варна”. 

На мероприятието присъства Христо Гичев – Председател на Общинския съвет в Провадия. На тържеството важни гости бяха и много от ветераните на клуба.
Те изказаха лично удолетворение и вяра в младите провадийци, достойни продължители на футболните традиции и успехи.
Хр.Гичев и Зл.Петров връчиха награди на отличилите се състезатели, деятели и ветерани. Най-успешна реализация от юношеския в мъжкия отбор бе за Никола Йорданов. Голмайсторкото звание, както и за цялостния му принос в юношеския и мъжкия отбор бе заслужено от Пламен Бангеев. За футболист на година бе избран Шансел Шабанов, а негов подгласник, игралият за мъжете Георги Димитров.


Share

Leave a Reply