ФК Провадия е клуб с 95 годишна история. През този близо век, Клубът е съумял да премине през много проблеми и препятствия, благодарение на подкрепата на Нашите будни съграждани. Последните 2 години се явяват един преломен момент в нашата история и ние Ви призоваваме да започнем да пишем историята ЗАЕДНО. Клубът, неговото ръководство и феновете правят огромни усилия, за да обърнат тренда от последните 20 години на посредствени и неотговарящи на името на града ни участия в първенствата и турнирите, класирания и развитие на футболната култура в града ни.

Ние искаме да кажем СТИГА! Ние се нуждаем от ВАШАТА ПОДКРЕПА и Ви подаваме ръка да изградим Клуба, Стадиона и Футболната си култура ЗАЕДНО. Ние вярваме, че само бъдейки ЗАЕДНО можем да изградим една футболна школа, един представителен отбор, които ще заемат достойно място в първенствата на Р. България и ще ни носят много поводи за радост и обединение.

Това е и основната цел на кампанията ни “Стани фен, вдъхни нов живот на нашия град”.

Ние вярваме във Вас и знаем, че ЗАЕДНО ще успеем да донесем промяната. Подкрепете Ни!

Oт името на над 120 деца, юноши и мъже футболисти се обръщаме към Вас, Нашите съграждани, …. защото вярваме, че все още сред Нас има съграждани, които:
– виждат личното си благоденствие да преминава през общественото такова,
– искат да покажат, че въпреки тоталната незаинтересованост на държавните и общински органи, искат и могат да съградят нещо ново и хубаво,
– не са безразлични към условията, които нашите деца получават за развитие.

Ние вярваме във Вас и знаем, че ЗАЕДНО ще успеем да донесем промяната. Подкрепете Ни!

Oт името на над 120 деца, юноши и мъже футболисти се обръщаме към Местния, Регионалния и Националния Бизнес … защото вярваме, че социалната ангажираност не Ви е чужда и е начин да развивате устойчив бизнес. Оставаме на Ваше разположение, за да обсъдим съвместно сътрудничество в сферата на спонсорството, рекламата или друга форма на сътрудничество. Парите не са единствения начин да подкрепите нашата кауза. В зависимост от спецификата на вашия бизнес, вашата компания или фирма може да намерим оригинални начини за подкрепа на целите ни – отворени сме за всякакви предложения и идеи, в рамките на закона!

Убедени сме, че колкото и да е натоварен денят Ви, ще отделите време и ще  дадете своя дял за спасяването на футбола в града ни!

Връзка с Нас